Önfeledten

 2009.10.10. 23:50

Kedves Prof. Bruckner,

 

az utóbbi napok nagyon hajszoltra sikeredtek. Csak mentek a napok, az órák, a percek, és valahogy magamra sem tudtam figyelni.

Csak az jött vissza magamank magamról, hogy kövér vagyok. Borzasztóan, visszafordíthatatlanul kövér vagyok. Agnusdei is megerősítette, hogy valószínüleg ezért nem jössz el...Azért nem találkoztunk még, mert még mindig kövér vagyok.

Ígérem elkezdem. Holnap. Mert azt hiszem, nincs sok időm már.

Felszálltam ma a villamosra, és megláttam egy meleg srácot, aki a párjával arról beszélt meleg körben, hogy szeretnének gyereket. És babakocsival volt. Benne pedig a gyerek. Csodálatos baba volt.

Nem vett észre. Odaült mellém, de nem vett észre, végig a gyereket nézte...Kurvára büszke volt rá. Néha kinézett az ablakon bele a semmibe...és boldognak tűnt.

És én is boldog voltam. Pedig nem voltál velem.

A bejegyzés trackback címe:

https://oceandrive.blog.hu/api/trackback/id/tr801441590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bröfi nevetadó 2009.10.11. 15:14:19

Nem vagy kövér.
Nekem nagyon teccik úgy ahogy van. Jól vagy te úgy ahogy vagy kivül-belül, sztem nincs min változtatni.
Önző voltam tudom csak magamra gondoltam, de azért láttalak és ebben nem hazudnék.
Legyen a jelszó:
Behúzott has nélkül.
süti beállítások módosítása